Шановна єврейська громадо Закарпаття!

Управління національностей та релігій  департаменту стратегічних комунікацій, національностей та релігій облдержадміністрації – обласної військової адміністрації, Центр культур національних меншин Закарпаття вітають вас зі світлим святом Рош га-Шана – Новим роком! Цього року єврейська громада святкує початок 5785 року від створення світу за єврейським календарем. Рош га-Шана, розпочнеться ввечері 2 жовтня і триватиме до вечора 4 жовтня. Це свято належить до найбільш важливих єврейських свят.

Згідно з єврейською традицією, в цей день євреї пригадують сотворіння світу та людини і аналізують, як вони прожили рік, що минув. Рош га-Шана – це особливий час для роздумів і самоаналізу, згадати минулий рік, оцінити свої вчинки і планувати майбутнє.

Для євреїв та багатонаціональної родини українських громадян рік, що минає, був сповнений страждань, випробувань і, на жаль, непоправних втрат.

Нехай рік, що минає, забере в минуле всі біди та страждання, а новий укріпить віру в щасливе майбутнє вільної, незалежної та сильної України!

Міцного здоров’я усім, миру і добра, благополуччя та затишку у ваших оселях! Хай настане довгоочікуваний мир на нашій землі!

Щасливого та солодкого Нового Року!