13 червня

13 червня в конференц-залі Центру культур національних меншин відбулося чергове засідання ініціативної групи національних меншин, яка напрацьовує реальні плани реалізації проєкту Ради Європи «Підтримка реформування законодавчої бази щодо національних меншин та зміцнення стійкості національних меншин і ромів в Україні». Організатор заходу – Елеонора Кулчар,  експертка Офісу Ради Європи, координаторка ініціативної групи проєкту в Закарпатській області, керівник Благодійної організації «Закарпатський обласний благодійний фонд «Благо».

Учасники зібрання обговорили орієнтовний план проведення у липні цього року (в м.Ужгород, пл. Народна) фотовиставки про життя і діяльність національних спільнот Закарпаття на тему: «Сьогодення і минуле».

У заході взяв участь Олександр Лях, заступник директора департаменту – начальник управління національностей та релігій департаменту стратегічних комунікацій, національностей та релігій облдержадміністрації – обласної військової адміністрації та Наталія Шутанич – заступник начальника управління – начальник відділу у справах національностей управління національностей та релігій департаменту стратегічних комунікацій, національностей та релігій облдержадміністрації – обласної військової адміністрації.